Martini Kisser Casting: Carles Fiestas

El nostre home Martini

Fa uns dies, l’Anna i jo vam veure l’anunci del Martini Kisser Casting i ens va venir al cap el nostre amic Carles Fiestas, que encaixa perfectament amb el perfil. Al cap de poc ens vam trobar i ens va dir que volia presentar-se al concurs i ens va demanar que l’ajudéssim. Quedava tot just una setmana pel deadline, però ens vam posar a pensar i ens van venir algunes idees (escenes, plantejament visual, música) i li vam explicar. Aquell dissabte, el mateix dia que es tancava el concurs, pel matí ell i la Mireia Matas es van posar a rodar amb la càmera de l’iPhone i a la tarda muntaven les imatges amb l’ajut de Pau Bacardit. Van arribar a temps de presentar la proposta pels pèls.

No van guanyar, però nosaltres vam viure amb emoció aquelles hores de cursa contrarellotge i pensem que el vídeo ha quedat molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *