Catalana Occident

Catalana Occident fa 150 anys (1)

¿Recordeu que a final d’any, en el post de repàs de la feina feta el 2013, us vam explicar que havíem fet, entre altres coses, un dossier corporatiu, un brand book i un brand video per a Grup Catalana Occident, que enguany compleix un segle i mig de vida?

Doncs el vídeo ja està disponible a Vimeo:

¿Què us sembla? A nosaltres ens agrada molt com ha quedat. L’encàrrec ens el va fer l’estudi de disseny Mucho, que ha estat el responsable de modernitzar la imatge del grup assegurador. El dibuix és d’Oriol Malet i la música de Pinkerland. Oscar ‘Hove’ Gonzalez n’ha fet l’edició i Flow Audio i Idea Sonora són responsables del so. Les locuciones en català i castellà les ha fet Jaume Comas, i en anglès, Alex Warner. Tots ells han fet una gran feina.

En castellà:

 

I en anglès:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *