Brandbook Catalana Occident

Catalana Occident fa 150 anys (i 2)

En el post anterior us mostràvem el brand video que Mucho va crear per al Grup Catalana Occident, i del qual Contents Editors vam fer el concepte i el guió. També vam fer el mateix per al brand book. Com en el vídeo, les il·lustracions són d’Oriol Malet. No es tracta, però, de la translació de la mateixa idea, sinó que explica la història del grup partint dels valors —complementaris— de prudència i valentia. La nostra tesi, el que vam poder copsar treballant amb ells, és que Catalana Occident és un grup que per oferir seguretat, estabilitat i fiabilitat als seus clients i treballadors ha pres, quan ha calgut, decisions audaces, que l’han fet ser pioner en molts aspectes. I és que a 150 anys no hi arriba tothom que vol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *