Vladivostok

Vladivostok

Fa temps que publico llistes d’Spotify. ¿De què va això? Penso un tema, en aquest cas música misteriosa i udoladissa que sembla venir de galàxies llunyanes (o com a mínim de Saturn), li busco un títol (no ho sé, però em sembla que l’URSS tenia una estació astronòmica a Vladivostok; potser és que el nom s’assembla a Vostok, el primer programa espacial tripulat soviètic), li poso una foto (aquí una postal antiga, potser nadalenca potser senzillament per fardar de progrés tècnic), escric un text mínimament relacionat amb el tema (com ara aquest) i —això és el més difícil— escolto, trio i ordeno una pila de cançons que em permeten fer el viatge imaginat. Espero que gaudiu escoltant-les i que us transportin a la fredor i solitud de l’espai sideral…

Vladivostok (llista d’Spotify)

01 Pram Omnichord
02 Tortoise Eden
03 Björk Venus as a boy
04 Alpha Sleepdust
05 Cristobal Tapia de Veer Conspiracy part 1
06 Solex One louder Solex
07 Akron Synaptic beat
08 Chinawoman Lovers are strangers
09 Lucius Works Here Preludi per a dues llunes
10 Lucky Dragons Un lágrima en la discoteca
11 Smoke City Underwater love
12 Focus Group Harmonium
13 Dinos Chapman Sputnik
14 Jimi Tenor New world
15 Broadcast Come on let’s go

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *