Ball

Si la memòria no m’enganya

Va ser fa molts anys, però ho recordo com si fos ahir. Recordo aquelles vacances que vam passar a Àustria. O potser era la Selva Negra, no n’estic segur. Eren temps convulsos, però l’hotel era un reducte d’alegria. El xampany corria a doll. La gent no s’estava de res. Tothom vestia les seves millors gales i et saludava càlidament. La nit de cap d’any duies un llarg vestit blanc. O negre. El cas és que et feia semblar un cigne. Estaves radiant. Tothom elogiava la teva bellesa. En tocar les campanades em vas dir “T’estimo” i ens vam fer un petó interminable. Vam ballar tota la nit. L’endemà em van cridar a files. La guerra ens va separar. Et vaig buscar molt temps i quan finalment et vaig trobar havies refet la teva vida. T’havies casat amb un tinent coronel i teníeu tres fills. Em vaig sentir traït. Ens havíem promès que el nostre amor seria etern.

Si la memòria no m’enganya (llista d’Spotify)

01 Vangelis One more kiss, dear
02 Danger Mouse, Sparklehorse feat. David Lynch Dark night of the soul
03 L. Pierre The grief that does not speak
04 William Basinski Melancholia XIV
05 Grouper Made of air
06 The North Sea The great ghost hunt (for Orion)
07 Moskauer Academischer Staatschor Lied der Cherube
08 Broadcast and The Focus Group A seancing song
09 Indignant Senility Untitled – Part one
10 Jóhann Jóhannsson Dying city
11 Current 93 Ecclesiastes XII:2
12 LA Vampires & Zola Jesus Bone is bloodstone
13 DRC Music feat. Jupiter Bokondji and Bokatolas System Ah Congo
14 Tim Hecker Black refraction
15 Richard A Ingram …Gd wll rcgnz hs wn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *