Índexs

Estic cofoi dels títols que he posat als capítols dels llibres que he escrit. A  Pepe Andreu: pensando muebles (Germina-La Fábrica, 2011) vaig titular: “Matèria primera”, “Forma”, “Textura”, “Funció”, “Procés”, “Inspiració”, “Percepció”, “Color”, “Estructura” i “Acabats”, i a ITT 1878 (ITT, 2015), que narra la història d’un companyia distribuidora de tractors i camions, “Arrancada”, “Tracció”, “Acceleració”, “Canvi de rasant” i “Nou rumb”. A Amunt! Les festes de l’arbre als Països Catalans (Sidillà, 2017) els capítols duen els noms de les festes, però els he agrupat en apartats que he anomenat “Solstici d’hivern”, “Festes del maig avançades”, “Solstici d’hivern, encara”, “Les festes del maig, quan toca”, “Solstici d’estiu” i “Festes del maig endarrerides”. A més, fent un paral·lelisme amb un arbre, el preàmbul en què explico l’ordre de les festes el titulo “Punt de tall”, i l’epíleg, “Plomall”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *