Joan Sales, Cartes a Màrius Torres

La Nuri

“Això ve d’un escorcoll que ens van fer uns failangistes [de la FAI] dies passats, poc abans d’an ar-se’n la Nuri cap a la Villa y Corte. Els compañeros (ja que en efecte eren murcians) van arrufar el nas davany d’una reproducció d’una Verge amb el Nen, del Francia, que presideix el nostre estudi; tampoc no van merèixer la seva aprovació alguns volums de la nostra migrada biblioteca. A la Nuri se li acudí de dir-los que era molt més anarquista que no pas ells i que, com n’era tant, ‘sempre feia el que li dava la gana sense donar-ne comptes a ningú’. L’argument, per increïble que sembli, els va fer efecte, se’n van anar sense prendre’ns res i fins i tot excusant-se de la molèstia ocasionada.”

Joan Sales, Cartes a Màrius Torres, 1976

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *