Ball llunàtic

Veient el programa del 33 Ballar m’ha vingut al cap una conversa que vaig tenir fa tres o quatre anys amb el Ginés i el Bruno. Estàvem posant música, d’una cosa vam anar passant a l’altra i de la música balcànica vam anar a parar als pasdobles i les marxes mores. D’aquí jo vaig tirar cap a la sardana i les fusions d’aquesta dansa amb músiques modernes i ells em van dir que en això ja no em seguien. Vaig lloar la Companyia Elèctrica Dharma, sobretot en l’etapa en que la comandava l’Esteve Fortuny, i em van dir que els semblava un grup horrible.

—Fem una cosa —els vaig dir—. Us poso un tema de la banda i em dieu què us sembla. Si no us agrada no us en parlaré més. És un tema fet a mitges amb la Cobla Mediterrània, gravat en directe el Palau de la Música.

—Dispara.

I els vaig posar Ball lunàtic.

Van escoltar atentament i quan el tema va acabar van quedar callats i pensarosos.

—¿Us agrada o no? —els vaig preguntar.

—¡Ostres, dona’ns temps per assimilar-ho, que és molt bèstia assumir que t’agrada una cosa que no podies suportar! —va dir el Ginés, mentre el Bruno, amb la mirada seriosa, assentia amb el cap.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *